Aktuální čas: 12:24
Hotel Komorní hůrka,, Komorní Dvůr 45, 350 02 Cheb, CZ
+420 354 429 700
Image

Sport

Cyklistika

Místní cyklistické trasy vedou často mimo silnice a vy se můžete nadýchat čerstvého vzduchu. Navštivte hrad Seeberg v Ostrohu, hrad ve Starém Rybníku, hrad ve Skalné a samozřejmě také Chebský hrad, zámek v Libé či známé poutní místo Maria Loreto ve Starém Hroznatově. Půjčení kola 200 Kč/den, koloběžka 150 Kč/den.

Golf

Přijeďte trefit jamku na jedno z nejmladších a troufáme si tvrdit i nejkrásnějších hřišť v České republice. Čeká vás 18 sportovně náročných jamek v půvabné krajině chráněné přírodní oblasti povodí Ohře. Naším partnerem pro golfové pobyty je Golf Resort Františkovy Lázně. Podle ohlasů návštěvníků patří  hřiště mezi ta nejlepší v tuzemsku, ale i v oblasti česko-německého příhraničí. Využijte i vzdálenější hřiště: Golf Club Sokolov, Astoria Golf Club Cihelny, Golf Resort Karlovy Vary, Royal Golf Club Mariánské Lázně.

Tenis

Nezáleží na tom, jestli umíte raketu držet správně. I amatérský „match“ prospěje vašemu tělu. Máme vlastní tenisové kurty, které jsou vám jako hostům zdarma k dispozici. Pokud hosté nejste, můžete si zahrát také. Platí se 150 Kč/hod.

Nordic walking

Vezměte hůlky to ruky a vyrazte. Protáhněte své tělo v přilehlé přírodě. Za pomocí speciálních hůlek zapojíte také horní polovinu těla. Nordic walking je přirozený lidský pohyb s pozitivními účinky na zdraví. Hůlky vám půjčíme za 100 Kč/den.

Krajinka

Nezaujalo vás nic z výše uvedeného, máme pro vás tip. Sportovní areál města Chebu Krajinka na levém břehu Ohře je určený pro rekreační a sportovní využití. Nachází se zde atletický stadion s půjčovnou sportovních potřeb, venkovní florbalové hřiště, beachvolejbalové kurty, basketbalové hřiště, skateplaza, lanové centrum. Nacházejí se zde také víceúčelová sportoviště a to na rovném prostranství při řece Ohři. Jedná se o dráhu na petangue, či stolní tenis. Na přilehlé travnaté louce lze hrát také líný tenis, badminton, frisbee nebo provozovat další pohybové aktivity. Velmi oblíbená je zde také pikniková louka. Prostranství určené především pro odpočinek a pohodové využití volného času návštěvníků. Nachází se u skateplazy (přístup přes dřevěnou lávku přes řeku pod Chebským hradem). Kromě travnaté louky, kde si mohou lidé užívat svůj piknik na dece, jsou zde instalovány i 3 velké grily, které jsou návštěvníkům volně k dispozici.

Aquaforum Františkovy Lázně

Příjemně teplá voda v bazénechvířivkách, k tomu zábava na tobogánu a mnoho dalšího.To vše na vás čeká v Aquaforu ve Františkových Lázních, ve světě vody a relaxace, kde si odpočinete, zasportujete i užijete čas s dětmi a rodinou nezávisle na rozmarech počasí. To vše v několika vnitřních a venkovních bazénech s vodními atrakcemi. Na návštěvníky čekají bazény s minimální teplotou vody 30-32 °C, k relaxaci poslouží vodní stěnová masáž, vzduchové masážní lavice, vzduchová perlička, vřídla nebo třeba sauna. K dispozici je také vnitřní whirlpool, celoroční venkovní whirlpool a vodní jeskyně. Pro menší děti je určeno dětské venkovní hřiště a bazén, pro starší tobogán a skluzavky. Sportovci mohou využít venkovní beach volejbal. Osvěžit se můžete ve snack-baru případně v restauraci.

Pokud jste aktivní sportovci nebo jen hledáte nějaké sportovní vyžití pro vás nebo vaše děti, okolí našeho hotelu nabízí mnoho možností.

Tým hotelu Komorní Hůrka